Skrevet: 30.04.2012 17:03 © stoylen.blogg.no


 Lagde meg en helt enkel Smoothie av det jeg kunne finne hjemme istad, og den ble faktisk ganske god ! 

Det jeg brukte var : 

 

Masse Jordbær

Litt blåbærsaft

En Jordbær youghurt 

 

Også rett og slett bare mikset jeg alt sammen i smoothiemaskinen. Nam ! 

 

 

Liker du smoothie ? 

 

 

- E l i n - 

 

 
Skrevet: 29.04.2012 20:41 © stoylen.blogg.no


 

Først og fremst, ta en tur inn HER , anbefales! Har ikke gjort serlig mye i dag heller. Har et veldig lite spennende liv for tiden føler jeg? Har brukt dagen på å ligge å kope i soffan sammen med Susann og ryddet litt (mye) på rommet. Var vel kanskje på tide. Ser fortsatt helt jævlig ut her inne, men ser bedre ut ihvertfall. Ser frem til å flytte ned i kjelleren og få litt større plass! 

 

Litt bilde fra i går. Var ute og gikk med jentene klokka ti, stolt. : 


♥♥♥

 

Hva har du gjort i dag ? 

 

 

- E l i n - 

 

 
Skrevet: 29.04.2012 17:00 © stoylen.blogg.no


 

Nydelig lommebok HER


Beige sko HER 


Svart Bluse HER 


Gulltopp HER


Leopardmønstret kjole HER


Åååh, Love at first sight ! HER 


Skinnshorts HER  


Flaggshorts HER 
Skrevet: 28.04.2012 14:08 © stoylen.blogg.no


 


Ser du hva jeg har gjort ? hehe

 

 

- E l i n - 

 

 
Skrevet: 27.04.2012 21:09 © stoylen.blogg.no


 


Hårdonut - Glitter // Resten - H&M 


Cubus 


BikBok 


H&M 


Tøyshortser - Cubus // Blondeshorts - H&M
H&M


Cubus 

 

Hva syns du ? 

Noe du likte ? 

 

 

- E l i n -

 
Skrevet: 27.04.2012 19:11 © stoylen.blogg.no


 

Heei ! Var en ganske så chill dag på skolen i dag. Startet dagen med litt kjeft fra læreren fordi ingen hadde gjort lekser, som vanlig, og litt jobbing. de fire siste timene gikk jeg egentlig bare og ventet på at dagen skulle vere over. Var staffett de tre siste timene, så vi fikk gå en halvtime før ca. wii ! Og ikke nok med det, men det er jo langhelg også ! bortsett fra at jeg skal jobbe hele helgen da.. 

Var jo som dere vet i Førde i går, så viser dere litt innkjøp en gang i kveld. Begynner å bli syk, så da blir det vel ikke så veldig mye fart og spenning på meg fremmover. 

 


Hehehehehhe ♥

 

Hva har du gjort i dag? 

 

 

- E l i n - 

 
Skrevet: 25.04.2012 22:19 © stoylen.blogg.no


 

Jeg har alltid rotete rom. Viss jeg rydder, så tar det max 2 dager før det er rotete igjen. Har en tendens til å bare kaste i fra meg alt overalt til en hver tid. 


Her ryddet jeg litt før jeg tok bildet .. eller en god del kanskje 

 

Jeg elsker kjoler.  Prøve kjoler, kjøpe kjoler, ha kjoler, bruke kjoler. Men jeg har veldig få kjoler. Med de to jeg fikk fra nelly for noen dager siden, har jeg 4 stk som er brukbare. kanskje 5.  

Jeg har masse neglelakker, men bruker veldig skjelden mange av de. Bruker stort sett bare blank.  

Jeg drikker ofte fra litermål. Det er jo så praktisk. Siden det bare er jeg som drikker iste her i huset, og siden jeg blander den i litermål, så drikker jeg likegodt rett fra det.  

Jeg digger å gå i joggebukser. Kunne gått med det hele tiden, men så må man jo se litt bra ut da. Men jeg lover dere, med en gang jeg kommer hjem fra skolen kaster jeg av meg den stramme buksa og hopper inn i joggebukse/pysjbukse. 
 

Jeg elsker katter. Er det søteste jeg vet. Skulle gjerne giftet meg med en. De er so så kosete og nusselige og alt. Har lyst til å bare mose alle små kattunger jeg ser. Tuller ikke.  

Jeg elsker små barn/babyer. Åååh blir helt frelst med en gang. Gleder meg som en liten unge til å møte det nye søskenbarnet mitt i konfirmasjonen !  

Jeg er helt betatt av Harry Styles. Alle guttene i One Direction er jo fine, men Harry er min favorit. Bare se da! ååh , tror dere jeg har sjangs? ♥ 

Jeg elsker rosa. Lover dere, konfirmasjonen min kommer til å bli helt totalt rosa. Alle gjestene kommer til å se rosa i flere uker etterpå, hehe.  

Visste du noe av dette ? 

Noe spesielt du liker veldig godt ? 

 

 

- E l i n - 

 
Skrevet: 24.04.2012 15:52 © stoylen.blogg.no


 

Nå lover jeg virkelig at jeg skal bli flink til å blogge. Må bare bli flinkere til å lese nye blogger, får alltid blogglyst av å lese nye blogger, så Noen som har noen bloggtips? eller kanskje har blogg selv ? Hadde vert fint ! Trenger litt inspirasjon og tips. 

Har stort sett bare jobbet og "konsentrert meg" om skole i det siste. Gleder meg ekstremt til Mai er ferdig, da blir det mye mer chill. Hele mai blir det mye jobb, prøver, konfirmasjonsplanlegging og konfirmasjon helt i slutten av måneden. Wii, gleder meg ! Både til det er ferdig og selve dagen såklart. 

 Klipte opp bankkortet mitt og pusslet det sammen igjen, sånn for moroskyld bare 


Og på Lørdag var jeg i bursdag til Ragnhild, søskenbarnet mitt :) Oda ♥


Nå skal jeg late som jeg leser naturfag mens jeg lager litt innlegg som jeg kan poste de dagene jeg ikke har til til å blogge. Snakkes sikkert senere ! 

 

Har du tips til en blogg jeg kan lese ? 

 

 

- E l i n - 
Skrevet: 18.04.2012 20:42 © stoylen.blogg.no


 

Hei ! 

Er endelig ferdig med ett norskprosjekt som klassen har hatt i 2 måneder, men ingen har tatt seg tid til å gjøre omtrent. Så dette gjorde jeg ferdigi  går kveld, og skal fremføre det i morgen. Har en ganske god følelse. 

Er så sykt fint vær her for tiden, noen andre som har det ? Solen skinner og det er faktisk litt varmegrader i luften. aah, deilig. Viss det kommer mer snø nå, så legger jeg meg ned og griner. serriøst. Hater snø. Noen som melder seg frivillig til å kjøpe en enveisbillett til meg , som går til varmere strøk ? Mexico for eksempel? 

Uansett. I går fikk jeg kjolene ! De var sinnsykt korte, noe mamma ikke var særlig fornøyd med, men samma det. Er ikke hun som skal gå med dem :) Her er de på : 

 


HER 


HER 
Fulgte også med et belte på begge kjolene, så nå har jeg to helt like belter ogaå :) 

 

Hva syns du ? 

 

 

- E l i n - 

 

 
Skrevet: 15.04.2012 12:07 © stoylen.blogg.no


 

Hei ! 

Har ikke orket å blogge de siste dagene, og ikke har jeg noe særlig til unskyldning heller. Var i begravelse på fredagen, fikk meg en goood natts søvn og tilbrakte kvelden i går med Susann, Silje og Kristine. Var kjempe koslig, og vi spiste oss feite med pizza, fruktbiter og sjokoladefontene. mmm ! anbefaler sjokoladefontene på det sterkeste. Gjorde ikke så veldig mye annet, satt stort sett nede i  kjelleren og så på spiderman og snakket. Glemte å sette minnebrikken inn i kamera igjen, så ble ikke noen bilder.. 

Senere i dag skal jeg på søppelplassen (av alle ting?) i temagudsteneste som konfirmantene arrangerer. Jeg slipper heldigvis drittjobbene, jeg skal bare danse, hehe. Nå skal jeg hoppe i dusjen ! ser ut som et troll .. 

 


//stjelt fra Silje 

 

Liker du jordbær med sjokolade? 

 

 

- E l i n 

 

 
Skrevet: 09.04.2012 18:02 © stoylen.blogg.no


 

Ja, nesten iallefall ... 

 

 

- E l i n - 

 
Skrevet: 09.04.2012 15:09 © stoylen.blogg.no


 

God morgen ! Ble nettop vekt av mamma, har faktisk sovet 12 timer i natt, for første gang denne ferien. Hater når jeg ikke får bruke ferier på å sove. Er jo det som er poenget med ferier, er det ikke?

Ikveld skal jeg i minnestund til Rikke. Grugleder meg litt, på en måte. Har ikke sett andre enn Susann fra klassen hele ferien omtrent, så blir litt fint å se alle igjen, på en måte.

 Nå skal jeg dusje og fikse meg, outfit kommer sikkert senere ;) 

 

Har du hver i minnestund noen gang  ?

 

 

- E l i n - 

 

 
Skrevet: 08.04.2012 23:58 © stoylen.blogg.no


 

(ignorer alt annet på skjermen, gadd ikke fikse ) 

Nytt: 

Gammelt : 

Ja, det er et gratisdesign, men jeg har fikset litt på det. 

 

Hva syns du ?

Noe jeg kanskje burde endre ? 

 

 

- E l i n - 

 

 

 
Skrevet: 08.04.2012 16:44 © stoylen.blogg.no


 

Hei ! Har en følelse av at d ikke bare er meg som ikke har den dritt å gjøre i ferien ? Jeg har jobbet 1 og en halv dag, og resten har jeg bare slasket og spist usunt. Har også sett på en sinnsykt bra serie, og spillt ett spill som er ganske barnslig, men jeg elser det ! Har totalt hekta, og er vel kanskje 5. gangen jeg starter det på nytt fordi di menneskene har daua ellerså har jeg faila. Har planer om å en dag runde spillet, men det kommer nok til å ta sin tid .. Det heter Virtual Villagers 4 - The tree of life, og det følger med en prøveversion på alle pc'er (tror jeg).

Serien heter The Secret Circle. Der har kanskje hørt om den ? Den handler om hekser, kjærlighet, magi osv. Elsker sånne serier, haha. Anbefaler den virkelig ! Jeg ser den på nett, så har sett sikkert 12 episoder de siste dagene, 

 


Trailer til serien :  

 

 

Har du spillt Virtual Villagers før ? 
Noen som fikk lyst til å se den serien?  
Skrevet: 07.04.2012 22:25 © stoylen.blogg.no


 

Heihei ! Bestillte meg nettop en liten pakke på Nelly. Må jo benytte seg av påskesalget! Er så sykt mye fint der, spesielt nå når det nermer seg sommer. Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden med The secret circle og litt påskegodt. Har nok ikke påskeegg som de aller fleste har nå, rett og slett fordi jeg ikke har tatt meg bryet med å skaffe meg det. Klarer meg helt fint med en sjokoladeplate og chips uten at det er oppi ett papp-egg jeg. Uansett, her er det jeg bestillte : 

 


Kjole HER - 161 ,- (ord. 179,- )

 Samme som over, bare i en annen farge HER - 161,-  (ord. 179,-) 


Øyenskygge HER  - 35 ,- (ord. 39,- ) 

 

Har du benyttet deg av påskesalget ? 

 

 

- E l i n - 

 

 
Skrevet: 07.04.2012 19:50 © stoylen.blogg.no


 

Long time no see ! 

 

Har skjedd en god del siden sist, og tenkte jeg kunne oppsummere litt (i veldig rotete rekkefølge pga teit pc) , kanskje mest fra de siste dagene/ukene :

 


Vert med på danseforestilling 


Vert på utplassering 


Hatt litt fint vær (((:Vert på plakettfest 
Vert nesten skadelig mye med Susann 


Vert på hospitering på Danselinja Vert på skolen 
Vert på pangstart og skutt med hagle og danset 


Litt mer fra utplasseringen 
Kjøpt nye sko 


Laget god mat på hjemmedag i mat og helse 
Ligget som et slakt i senga stort sett hele ferien hittil 

Og i går kveld i ellevetiden, fikk jeg vite at vi har mistet en fantastisk klassekamerat og vennine til kreft .. livet er så forbanne urettferdig noen ganger. 


(til høyre) Hvil i fred, Rikke. Kommer til å savne deg mye. Håper du har det fint der du er nå ! ♥
 

Kommer sikkert til å blogge litt fremover, men ikke hver eneste dag. 

 

Hva har du gjort i det siste ?

Har du noen gang mistet noen du er glad i ? 

 

 

- E l i n - 

 

 


hits