Skrevet: 31.07.2011 16:01 © stoylen.blogg.no


 

Heihei! 

Har rett og slett ikke orket å tenke på bloggen i det hele tatt i det siste. Har bare jobbet, vert på ferie og vert med Susann. Og nå som alle er på Norway Cup, så er det ikke så veldig mye å finne på. Så jeg kommer ikke til å blogge før etter Norway Cup, når alle er kommet hjem, og jeg har fått fikset PC'n. Så da er jeg vel tilbake ca. 10. August. (: 

Da skal jeg ikke sitte hjemme alene en eneste dag resten av ferien, og jeg skal blogge om hva jeg har gjort nesten hver eneste dag. Var også en tur innom domskirken med det samme vi var i Oslo, var ekstremt mye folk der, og det er helt utrolig at det kan vere så stille i 5 minutter midt i Oslo. 

Legger ut ett innlegg med bilde osv fra ferien senere, eller i morgen. Nå skal jeg slaske litt mer, og spise godteri (: 

 

Hvor har du vert i ferien ? 

 

- E l i n - 

 
Skrevet: 03.07.2011 12:49 © stoylen.blogg.no


 

Heei !

Som dere sikkert ser så blogget jeg ikke i går. Både fordi jeg ikke hadde tid, og når jeg først hadde tid, så gadd jeg ikke. (: 

Om 2 timer så skak jeg og Susann opp på Breim og møte Silje og Kristine ! ♥ Har ikke sett Silje på litt over 2 uker, så det skal bli digg ! Vet ikke helt hva vi skal finne på de 8 timene vi er der, men det blir vel ettellerannet helt meningsløst. 


♥

 

Våknet forresten med en død mus i soffan i dag. + at i går kveld når jeg skulle sove, så kom en Kliss Våt katt og feis helt opp i ansiktet på meg. Elsker katten min akkurat nå ♥ .. 

 

Hva skal du i dag ?

Har du noen gang våknet med en død mus på rommet ? 

 

- E l i n - 

 
Skrevet: 01.07.2011 20:17 © stoylen.blogg.no


 

Ååh, bare elsker vannmelon. Er så Saftig og Godt ! Nomnom ♥

 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Liker du vannmelon ? 

 

- E l i n - 

 


hits