Skrevet: 25.04.2012 22:19 © stoylen.blogg.no


 

Jeg har alltid rotete rom. Viss jeg rydder, så tar det max 2 dager før det er rotete igjen. Har en tendens til å bare kaste i fra meg alt overalt til en hver tid. 


Her ryddet jeg litt før jeg tok bildet .. eller en god del kanskje 

 

Jeg elsker kjoler.  Prøve kjoler, kjøpe kjoler, ha kjoler, bruke kjoler. Men jeg har veldig få kjoler. Med de to jeg fikk fra nelly for noen dager siden, har jeg 4 stk som er brukbare. kanskje 5.  

Jeg har masse neglelakker, men bruker veldig skjelden mange av de. Bruker stort sett bare blank.  

Jeg drikker ofte fra litermål. Det er jo så praktisk. Siden det bare er jeg som drikker iste her i huset, og siden jeg blander den i litermål, så drikker jeg likegodt rett fra det.  

Jeg digger å gå i joggebukser. Kunne gått med det hele tiden, men så må man jo se litt bra ut da. Men jeg lover dere, med en gang jeg kommer hjem fra skolen kaster jeg av meg den stramme buksa og hopper inn i joggebukse/pysjbukse. 
 

Jeg elsker katter. Er det søteste jeg vet. Skulle gjerne giftet meg med en. De er so så kosete og nusselige og alt. Har lyst til å bare mose alle små kattunger jeg ser. Tuller ikke.  

Jeg elsker små barn/babyer. Åååh blir helt frelst med en gang. Gleder meg som en liten unge til å møte det nye søskenbarnet mitt i konfirmasjonen !  

Jeg er helt betatt av Harry Styles. Alle guttene i One Direction er jo fine, men Harry er min favorit. Bare se da! ååh , tror dere jeg har sjangs? ♥ 

Jeg elsker rosa. Lover dere, konfirmasjonen min kommer til å bli helt totalt rosa. Alle gjestene kommer til å se rosa i flere uker etterpå, hehe.  

Visste du noe av dette ? 

Noe spesielt du liker veldig godt ? 

 

 

- E l i n - 

 


hits