Skrevet: 04.06.2012 23:07 © stoylen.blogg.no


 

Hei dere !  

Nå er det bare 15 dager igjen til ferie ! Eller bare jobb hver dag da, men. Og i dette 7 skoledager som faktisk er skole! Digger'e. Men kan ikke ta ferie helt enda, for i morgen er det mattetentamen, og onsdag er det norsk. Gleder meg bare til og vere ferdig med mattetentamen akkurat nå. Og ikke minst ferdi meg vår nåverende mattelærer. 

Nå skal jeg sove, etter 3 timer søvn i går natt tror jeg jeg trenger det. 

 Hvor mange dager har du igjen på skole ? 

 

 

- E l i n 
Skrevet: 17.08.2011 23:31 © stoylen.blogg.no


 

Herregud for en lang dag. Tenker alltid at første skoledag sikkert blir kos, og kommer til å gå ekstremt fort. Men neida. Sitter jo bare på en ny plass, i ett nytt klasserom og hører på at lærerne sier det samme omigjen og omigjen... 

Eneste som faktisk er litt digg, er at vi ikke er minst lenger, og vi bor i samme fløy som 8. klasse isteden for 10., som vi gjorde i fjor. Er liksom ikke vi som ternger å passe oss hele tiden lenger, eller se opp på høye folk hele tiden. Og selvom 8. klassingene er mange ferre enn oss, så føles det ut som de er overalt. Kan vere at de går i store klynger de første dagene, men overalt er de ihvertfall. 

Har tatt mellom 700 og 800 bilder i dag, men har ikke sett skikkelig på alle, så jeg bare tar ett par stk som ser någelunde ut. 

 


Kristine ♥


Siljeeee ♥

Gutta'boyzz

♥

June ♥

8.klassinger


Nå er det natta for meg, for imorgen skal hele 9. gå tur enelleranna plass oppi huttiheita og plukke blåbær. Gleede mæ.. 

 

Har dere begynt på skolen enda ? 

 

- E l i n -

 
Skrevet: 09.06.2011 19:40 © stoylen.blogg.no


 

Fikk igjen karakteren på Bokmål essay i dag - og gjett om jeg ble happyface da ! 

Bare se her : 

 

Og, på grunn av det, så fikk jeg også en 6'er som sluttkarakter i bokmål dette semesteret. 

Kan det bli noe bedre? :D:D:D:D:D:D:D 

 

Har du noen gang fått sekser på en stil / som sluttkarakter ? (:

 

- E l i n - 

 


hits